Gott Nytt År!

Ja nu sitter vi här på nyårsafton och inväntar det nya året, det pratas om nyårslöften och att 2012 kommer bli bättre än 2011 ect.. För min egen del har 2011 varit ett stormigt år med många tuffa utmaningar, mycket tårar, skratt, kärlek men framför allt så fick jag en mening med mitt liv, min skatt, mitt allt, Vår lilla Elvin tog mig med storm och har sedan sin ankomst förgyllt varenda dag med glädje och lycka.
Kärleken mellan mig och Bobbie har inte bara växt utan även utvecklats till en ovärderlig vänskap. Med alla motgångar som vi många möter under livets gång så för det alltid med sig något gott.
Jag vill tacka min underbara familj (speciellt min mamma, det finns ingen som hon. Hon är min idol och vår familjs wonderwomen.) och vänner för allt stöd som jag har fått, men även "min" andra familj, Familjen Oskarsson (Bobbies familj) som har välkomnat mig med öppna armar och massor med kärlek. Jag älskar Er alla!

Så jag är inte en av dom som vill glömma det gångna året. För under just år 2011 har jag lärt mig massor och fått erfarenhet som inte går att byta bort, men jag vet att 2012 kommer bli ljusare och vi har mycket att se fram emot .Jag har lovat mig själv att jag ska njuta mer av varje ögonblick för man aldrig hur länge det varar.
Gott nytt år! Hoppas ni får en underbar dag!

Julafton

Vår julafton var helt underbar. Vi startade dagen hos Elvins mormor och morfar för att sedan åka till Elvins famor och farfar och avsluta gjorde vi hos min syster och hennes familj där hela min familj med respektives familjer var. Både Elvin och jag har fått helt otroligt många julklappar och väldigt fina, vi måste verkligen ha varit snälla i år. Tack alla underbara som gjorde vår jul perfekt fast pappa Bobbie saknades nåt helt enormt. Men nu är snart detta år slut och vi kan alla blicka framåt mot ett ljusare år.

Nu under julen så har Elvin lärt sig att ställa sig på alla fyra och gunga fram och tillbaka, han börjar verkligen bli så stor tänk att han snart kanske kryper. Om vi ska lyssna på Elvins pappa så kommer han krypa efter vår övernattning hos honom imorgon på självaste nyårsafton. hehe vi får väl se på söndag.
Här kommer lite bilder ifrån Elvins första jul.

 


Till er alla från oss två, en riktigt GOD JUL!


Dan före doppardan!

Nu har vi precis avslutat julmyset hos mamma och pappa, det bjöds på skinkmacka, glögg, saffransbullar mm det är nämligen tradition här hemma att vi provsmakar skinkan dan före Julafton.
Imorse så var vi hos Bobbie för att fira lite jul, Elvan fick kläder och jag fick en spaupplevelse. När jag satt och beundrade min julklapp så viskade han till Elvin att mamma behöver lite avkoppling och tid för sig själv.. hehe jag frågade om jag verkligen ser sååå sliten ut?) Han är väl ändå för söt.
Julafton imorgon och fullspeckat schema, så det är nog dags för mig att lägga mig och sova kanske invänta tomten också. wiiieee
Juste, ikväll var det nog första gången man såg att Elvin medvetet sträckte sig efter mig, det var så himla gulligt och jag var en nöjd mamma.

Hjälp oss att få hem Bobbie!

Som dom flesta vet så sitter Elvins pappa och min sambo inne, han har nu avtjänat hälften av sitt straff men istället för att avtjäna sin andra del av straffet på anstalt så finns möjligheten att göra det hemma med elektronisk fotboja. Kraven för fotboja är några stycken men det största kravet är att man har ett jobb. Vi försöker här på utsidan att hitta något till honom men det är lättare sagt än gjort, därför vänder jag mig nu ut till er! Har ni, eller känner ni nån som skulle kunna hjälpa oss att få hem Bobbie tidigare hör av er till mig. kraven med arbetet är:
- minst 50% anställning
- anställningen måste sträcka sig från tidigast 10 maj 2012 till 24 september 2012.(det är alltså ca 5 mån.)

Hej mitt vinterland!

Godmorgon allesammans! Måndag igen och massor av snö på backen och mer kommer det att bli, tyvärr är jag en av dom som inte tycker om snö men jag får nog erkänna att det känns lite skönt att det har kommit nu så man kan få lite julkänsla i kroppen och så är det väldigt kul för barnen som kan åka pulka och bygga snögubbar.
Idag har vi inga direkta planer på vad vi ska göra måste iallafall ut en sväng så vi båda får lite luft. Natten har varit bra, Elvin vaknade vid fyra tiden och åt sen sov vi båda till halv nio och då vaknade jag av att har låg och pratade med sin napp, hehe. Ha en bra dag!


Elvin hemma igen!

Mina finisar på tåget i fredags.

Just nu ligger Elvin bredvid mig och sover, jag har precis kollat på en film. Det är så himla skönt att ha Elvin hemma igen, har saknat honom så mycket. Hans små ögon lös upp när jag kom hem till min föräldrar för att hämta honom, åhh vad jag älskar min lilla skatt.
Det blev ett väldigt kort inlägg idag för nu vill jag bara krypa ner i sängen och mysa med min lilla bebis som har sovit borta en hel helg. Godnatt!

FREDAG

Jahapp då var det fredag igen och ännu en helg är på ingång. Har för en stund sedan kommit hem till min mor och far efter att ha varit i jakan med fina Jennifer och Sara. Ikväll så ska vi fira Linda som fyller hela 22-år, det blir nog att sitta hemma hos henne så ett glas vitt eller två kommer nog att slinka ner.
Elvin ska spendera sin helg hos sin mormor och morfar så det gör lite extra ont i mig när jag vet att jag ska sova utan honom i två hela nätter men som tur är bor vi nära så imorgon kommer jag och äter middag hos dem (och pussar på min lilla skatt). Nu måste jag gå och mysa med min bebis innan det är dags att åka. Ha en bra fredagskväll!

Fika i Bålsta!

God eftermiddag!
Idag har vi varit hemma hos Renée och Emil och ätit lunch och fikat, alla barnnen höll låda och ingen ville riktigt sova men tillslut vann vi mammor.
Jag undrar om Elvin har kommit in i någon ny fas i sitt liv för han har börjat med att vakna vid 1-2 tiden på natten och vill äta mat och det är ovanligt för att vara han. Oftast brukar det se ut så att jag lägger han vid 7-tiden så sover han till 5-6 dagen efter, äter, somnar om till 8. men men han är bara en liten bebis och allt som händer i kroppen påverkas han väl av. Jag tror inte jag har berättat att han kan sitta själv i korta stunder, han sitter lite mycket framåt lutad men stolt är jag ska ni veta.
Nu ska jag iväg över till Elvins farmor tror jag och våldgästa dom. Ha en mysig kväll!

On the road again!

Idag gav vi oss ut på vägarna igen som tog oss ner till Bobbie, det var Elvin, svärmor och jag. Besöket varade i 3 timmar och det var som vanligt underbart att träffas fast Bobbie är en riktig retsticka ibland..hehe vi förlänger våra liv väldigt mycket med all skratt.
I helgen så hade jag bjudit över några tjejor på julmingel som blev väldigt lyckat. Alla bidrog med nåt mumsigt till gottisbordet, själv bjöd jag på glöggdrink, ostbollar och dajmtryfflar. Tack alla fina ♥


Denna vecka är det fullt upp i våran kalender, imorgon är det lunch med en gammal vän och lucia firande hos min syster och hennes familj. Onsdag ska jag till läkaren och efter det träffa Sandra och Stella på en lunch och fika. Fredag och lördag blir det att fira Linda och Emma som båda fyller år.

Bjuder på några bilder av min skatt. Vad vore livet utan honom, han förgyller mina dagar! Ha en bra måndagskväll.



Dålig uppdatering!

Ja jag vet, jätte dålig uppdatering här men saken är den att det har varit något varje dag och när väl kvällen kommer så är jag så trött att jag bara vill sova så därav blir bloggen lidande.

Lördagen så begav sig Elvin och jag ut på vägarna som tog oss ner till Bobbie, det var äntligen dags för oss att sova där igen. Vi är väldigt tacksamma över att vi har den möjligheten att under ett dygn i månaden få vara tillsammans som en familj och göra vardagliga saker som tex. laga mat, titta på tv, diska haha men bästa av allt, sova tillsammans. Det är alltid lika jobbigt att avsluta det besöket för det är helt otroligt hur snabbt man vänjer sig med att vara tillsammans och ta det förgivet.

Måndag: Städade, handlade, bakade muffins till julknytisen och en kladdkaka till svärmor, på förmiddagen tog jag en promenad till centrum då Elvin skulle få sitt 5 månaders vaccin, vi hann även hälsa på fina Angelika på salongen. Min lilla skatt blev väldigt hängig och febrig av sprutan så natten var inte den lugnaste.

Igår var vi hos Sandra och Stella, vi var nio mammor och nio barn som hade en liten julknytis ihop. Vi åt julmat och julklappsutdelning till dom små, det var en väldigt mysig dag tillsammans.

Lägger upp lite bilder från igår.

Fredagsmys!

I nästan fem veckor har jag nu ätit och tränat efter fitnessfighten och idag är det äntligen slut, idag så ska jag äta mitt smågodis, dricka julmust och äta massor av juleskum-tomtar framför idol..haha det känns nästan som om det är min födelsedag. Jag tänkte lägga upp resultatet lite senare.


Förmiddagen har jag spenderat med min fina vän Sandra och hennes underbara Stella. Vi var en sväng i vällingbycentrum för att checka lite julisar, jag hittade bara till julknytisen som vi alla mammor ska ha på tisdag. Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa väntar på att Elvin ska vakna så vi kan åka och möta Denise och Timme på Coop där vi ska ihandla all fredagsmys. Hoppas ni får en mysig fredag.

I
Jag och min lilla mys Elvan♥