Tant Jossan och Elvin igår.

Fina tant Jossan och Elivn idag.

3 månader

Igår så blev vår lilla kille hela 3 månader gammal.. wihooo låter klyschigt men tiden går himlans fort. Så på sin 3 månaders dag så gav han ifrån sig sitt första ljudliga skratt, jag blev sååå stolt. Blödig som man är så var tårarna inte långt ifrån.Dagen spenderades hemma hos Mikkan och Willjam med massor av kaffe (vad annars)och planering av tatuering så imorrn ska vi tatuera oss, jag är skit nervös och orolig över om den kommer bli bra men men det ska nog gå.

Idag så var det dags för Elvins första vaccinsprutor det gick jätte bra han var så duktig. Däremot så hade han inte ökat så mycket i vikt som han borde så nu Elvin blir det att äta av så du blir en STOR kille precis som din far :P hehe... jag förstod nästan att han inte hade gått upp så mycket för han har ätit lite dåligt på senaste tiden. Resten av dagen spenderades med min fina Josephine, gud vad jag har saknat henne! Nu ska jag snart packa ihop lilla Elvin och gå över till hans farmor och farfar som vi inte träffat på en hel vecka!! Vilket är ytterst ovanligt.

Får självklart inte glömma att min äldsta och fina vän Sandra fick sin efterlängtade dotter igår som bär namnet Stella. Grattis till både Sandra och David som kommer blir helt underbara föräldrar.

Torsdagen den 13 April

Samtalet som jag har väntat på kom, äntligen jag fick höra din röst det var 3 veckor sen sist. Det var en hes och glad men efterlängtad röst som som från andra sidan luren. Mitt hjärta har aldig slagit så många slag jag blev helt varm inombords och för första gången på länge kände jag trygghet igen. Jag var nära till gråt under hela samtalet men jag ville inte slösa den lilla tid vi hade. Jag vill bara att du skulle veta att jag finns här och älskar dig, ge dig stryka ge dig lite "Bea kärlek"
Men allt det goda har ett slut och det gällde även detta telefonsamtal. När skulle vara nästa gång jag fick höra din röst eller faktiskt få se dig?

Helgen!

  • Fredag: Kaffe hos Mikkan upp till centrum och äta lunch med mamma tillbaka till Mikkan för mer kaffe. Mötte Cicci på konsum och köpa onyttigheter och mat till kvällens film (water for elephants och idol). Cicci gick förbi Åhlens vi hennes jobb och köpte overallen som var har jagat. :) Kvällen var fylld med skratt och mysigt sällskap.
  • Lördag: Besök hos Bobbie med Tobias, mysigt som vanligt men tiden gick alldeles för fort. :( Hem sätta på Elvin mer kläder sen upp till GC äta mat och vidare till Linda för ett glas Vitt och massa prat. Elvin fick så mycket uppmärksamhet av tjejorna och jag kan reda se att han älskare.
  • Söndag: Elvin och jag tog sovmorgon och vi spenderade hela dagen i pyjamas och i sängen och bara mös med varann. Jag älskar sådanna dagar! Mer sånt åt folket.