Älskade barn!

Här är från Elvins pulkapremiär för några veckor sedan. Han älskar att åka pulka, eller att bli dragen. Hehe


En bildexplosion!

Torsdags var det som sagt premiär för första luciat för Elvin på förskolan, han var den finaste tomten av dom alla förstås.
Helgen har vi i det stora hela spenderat i lägenheten och fixat och trixar. Har även hunnit med en mys middags och Sandra, David och Stella och en försenad födelsedagsbrunch (på Clarion hotell sign) för pappa.


Sankta lucia ge mig en tiaaa!

Idag är det dags för Elvins första luciafirande på förskolan. Ska bli såå spännande.


En bild från den gamla goda mammaledigheten!

Fick den här sina bilden skickad till mig av Sandra. Saknar tiden med alla fina mammor och barn, vi var verkligen bortskämda med att ha så många att umgås med.


Älskade Ikea

Jag är inte ett fan av Ikea, tycker inte som många andra om att bara strosa runt för att klämma och känna. När jag ska dit har vi ett mål, vi slutför och går hem men igår så var det dags att beställa kök. Vi har fått ihop det mesta men måste dit igen med nya tag och utan barn. Hehe

Medans mamma och pappa ritade upp kök så diskade Elvin!


Snygg va?!


Snart jul!

Herregud, veckorna bara går förbi utan att man hinner stanna upp och njuta ordentligt. Vi har fått tillträde till vår nya lägenhet och under tiden som den får sig ett rejält ansiktslyft så bor vi hos mina föräldrar i mitt gamla flickrum, nostalgitripp varje kväll. Bobbie har rivit hela lägenheten nästan helt själv, jag fattar inte hur han hinner med, han är min hulken iallafall.. Hehe

Lägger upp bilder på lägenheten som den ser ut just nu alldeles strax!