Mammas älskling när vi kom hem idag!


Trötta famlijen!

Idag har var en lång dag vi har varit och hälsat på pappa Bob. Resan inklusive besökstiden tar ca 9 timmar sammanlagt så när man kommer hem är man helt slut, både jag och Elvin. Jag tycker så synd om han som måste åka bil så länge. Bobbie mådde bra förutom hans gipsade hand, äntligenså har hans hår växt ut lite så nu börjar han bli rikigt snygg min man.. hehe Han är alltid snygg fast snyggare med hår. Så fort Elvin såg sin pappa så log han med sitt bredaste leénde och snackade på det mesta han kunde, har aldig hört honom prata så högt och så mycket. Han saknar nog sin knasiga pappa liksom jag. Tänk vad underbart när han väl får komma hem :)
Bilresan hem var seg och tog alldeles för lång tid!!!! Det var kö från norrköping och precis innan södertälje så kände Elvin för att vakna och äta. Nu är vi iallafall hemma väldigt trötta (Elvin ligger och sover sedan några timmar tillbaka) och jag ska snart lägga mig och decka. Godnatt

En vän!

En vän ska stå vid din sida oavsett vad som händer, ska älska dig trots dina brister. En vän ska trösta dig när du är ledsen och få dig glad. En riktig vän är en sån som man inte behöver prata med varje dag men som vet att man alltid kan vända sig till oavsett hur lång tid det har gått.
Jag hade en sån vän för nåt år sen, hon har idag blivit en mer ytlig vän en sån som man bara träffar när det är något speciellt. Hon är ingen som jag ringer om jag mår dåligt eller bara vill prata, men hon är en sån vän som jag saknar. Hon är en av dom få vänner som har sårat mig med sina val och handlingar hon har gjort här i livet. Jag har inte henne längre som min vän.
Tahand  om era vänner för man vet aldrig när livet tänker utsätta dig inför svåra och utmanande hinder. För då kan jag lova dig att du behöver din vän.

Mammahäng och shopping!

Idag har vi varit ute och flängt hela dagen. Det började med lunch i jakan med Steffie, lilla Ellie, Sofie, Lilla Alva och jätte gravida Sandra, vi längtar så till deras lilla flicka tittar ut. Efter det så fortsatte min jakt på en fleeceoverall till Elvin som verkar vara hely omöjligt. Tror jag har tittat i varenda affär men inte hittat en enda som har fallit mig i smaken, förutom en. På Åhlens hittade jag en enkel svart som självklart var slut. Varför måste alla overaller vara så färglada? Antingen är det djur overaller eller så är dom randiga med hela färgpolettens färger.

2011-03-24

Jag var påväg hem från en minisemester med min familj i sälen, jag bara längtade hem till min älskade Bobbie. Äntligen skulle vi få kramas igen, som vi hade längtat. Jag och min pappa hämtade upp han från jobbet för på det sättet så skulle jag få träffa han fortare. Jag blev kär på nytt när jag såg han.
Väl hemma var jag super trött och han hungrig. Vi satte oss framför tvn och han dök direkt ner med sitt huvud till magen och började prata med "Batman" som låg därinne. Han sparkade vilt när han hörde sin pappas röst. Plöstligt så knackade det på dörren, jag skrek Kom in! Ingen respons alls. Jag gick och öppnade dörren, och där, just de ögonblick hände nåt som förändrade mitt lliv, våra liv. Att det skulle vara sista gången på 8 veckor som jag skulle få se och röra vid Bobbie igen visste ingen. Jag var helt förtvivlad, vad hade hänt? Men det jag inte visste då var att det var bara början på en lång väntan och många tårar.

TACK!!!

Nu är jag äntligen igång med min blogg. Och det måste jag tacka Nellie för <3
Elvin sover och det gör nästan jag med sittandes i soffan, så jag säger Godnatt! Ett kort och gott första inlägg.

Välkommen till min nya blogg!