Pulkapremiär för Elvin!

Vi har haft en helt underbar helg, lugn och mysig. I fredags hade jag lite mys här hemma med middag och vin, Denise och Cicci gjorde mig sällskap.
Hela lördagen spenderade vi med bästa Sandra och lilla gos Stella. Vi tog en sväng till kista och jag fick med mig en pyjamas till Elvin hem. Kvällen avslutade vi hemma hos Sandra med god middag och en helt fantastisk kladdkaka..hehe. Vår plan var att lägga barnen vid sju, äta och kolla på film. Barnen hade däremot en annan, Elvin trotsade sin mamma och somnade vid halv nio, Stella ville inte missa våran tjejkväll så hon somnade vid halv elva. Ingen film blev det heller för vi fick aldrig igång den. Äsch det blir aldrig som man planerar men vad gör det? Vi hade en super bra dag i alla fall.

Igår var det dags för pulkapremiär. Elvin verkade tycka det var roligt, en liten stund ialllafall.


Tremänningar!

Tänkte bjuda på lite bilder från förra fredagen när Elvin och jag var och hälsade på Manda och Joanna.


Hemma andra dagen i rad!

Imorse slog mitt lilla monster upp sina stora ögon 05.41 och hade inte en tanke på att somna om, så det var bara att tvinga upp ögonlocken och knäppa på tvn. Fast jag är otroligt trött och helst hade velat sova ett par timmar till så kan man inget annat göra än att le när man får vakna av världens gladaste Elvan ståendes upp i spjälsängen. Mina mornar kan inte börja bättre.
Efter lunch hade vi besök av Tant Jennifer, Rakel och hennes söta Celine, Maddo och hennes söta Troy. Det var så kul att ses och se dom små liven, man märker då hur "stor" Elvin är när man träffar 3-månaders bebisar. Vi har alltså haft en mysig hemmadag idag igen.
Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll!

Ett hett tips!

Jag måste bara visa ett bord som jag har fått till Elvins tripp trapp-stol. Mina mamma-vänner och jag har under en tid saknat ett bord som man kan haka fast på våra tripp trapp stolar. Jag vet även flera som har avstått från att köpa stolen för att det inte finns något tillhörande bord. Så en dag satt jag och googlade och kom in på en webbsida som säljer plast bord som är lätta att haka på. Jag rekomenderar ALLA som han en tripp trapp att klicka hem en sådan. och det gör ni här http://www.playtray.se/ (ibland kan det vara lite struligt att komma in på hemsidan)

Här har ni bordet!


Elvins favvoleksak!

Igår var mamma, pappa, Elvin och jag och besökte Bobbie. Det var TVÅ hela veckor sedan vi sågs sist men det har kännts som en evighet.
Underbilturen påväg ner sov Elvin bara en timme. Resten av tiden satt han nöjd och glad och lekte med sin nya favoritleksak en blå orm som han har fått av sin kusin Hampus i julklapp och han har själv gjort den på syslöjden.
Just nu väntar jag på att Elvan ska vakna så vi kanske hinner åka och kolla lite i affärer. Ha en super bra söndag!

 




I bilen igår.


Här går det undan!

Tänkte dela med mig lite av Elvins utveckling. Han är nu 6 månader gammal och mycket händer i hans liv.

- Kan sitta stadigt själv.
- Rulla runt från mage till rygg, rygg till mage.
- Ta sig fram ålandes.
- Stå på alla fyra och gunga fram och tillbaka. (Har tagit två krypsteg.)
- öppnar munnen och lutar sig fram när jag säger puss.
- Och idag till mig förvåning så hade han dragit sig upp och stod upp i spjälsängen.

Dagarna med min lilla älskling går så fort och likaså hans framsteg. Vi är även bortskämda med att vi har så många mammor och bebisar vi kan hänga med på dagarna. Jag älskar livet som mamma till Elvin.

Det här möttes jag av imorse! :)


Vad ska man hitta på idag?

Helgerna för barnfamiljer är för mig heliga. Det är då hela familjen kan umgås efter en vecka full med jobb och mammahäng. Men för mig och Elvin kan dom bli väldigt långa och sysslolösa eftersom vi inte har hela vår familj samlad på samma ställe. Helgerna är då det känns mest av att vi är ensamma utan vår pappa hemma. Jag kan inte riktigt säga att jag saknar dom helgerna Bobbie är hemma med oss för vi vet inte hur det känns med en helt normal helg när vi är hela familjen tillsammans. Det jag kan säga är att vi längtar till han kommer hem till oss så vi kan göra allt det där (om så ingenting) som man gör när man är ledig tillsamman och har kvalitets tid.
Trevlig lördag och ta hand om era familjer!

Myser!

Upp tididgt imorse för att gå på 6 månaderskontroll med Elvin på BVC. Läkaren tyckte att Elvin var väldigt stark i sina ben och rygg, han fick 5 av 5 möjliga.
Idag så blir det bara hemma dag för oss, det bara öser regn och vi är lite trötta båda två. Ikväll så kommer min mamma och syster på middag, ska bli mysigt. Har inte så mycket att skriva just nu.. haha

Välkommen hem!

Igår var det äntligen Bobbies tur att komma och besöka oss. Jag hade svårt att sova natten till igår, det kändes nästan som om jag var ett barn som väntade på julafton, fast den här julklappen var ännu bättre. Han kom vid elva tiden och jag och Elvin stod och vinkade vid köksfönstret (som jag har längtat efter att göra) fulla av energi och förväntan sen så sprang vi till ytterdörren och flög på Bobbie när han öppnade dörren. Det var helt underbart att att få ha honom hemma under en dag, går inte beskriva lyckan. "Bobbie-dagen" spenderade vi med paellalunch hemma hos hans föräldrar. Det var helt perfekt och längtar redan till nästan gång han kommer. Han och Elvin är det bästa jag vet.♥

 



6 månader

Tiden går med rullande fart och lilla Elvin har redan gått och blivit 6 månader i tisdags. Jag kan inte förstå att jag har en halvårs bebis här hemma. Jag kommer ihåg när jag fortfarande var gravid och tänkte framåt i tiden och hur stor han skulle vara efter jul och nyår. Visst han har ju växt och så men han är fortfarande liten, fast om jag tänker efter så kommer han alltid vara min lilla bebis.
Jag och Elvan har fortfarande inte kommit upp ur sängen, känner mig otroligt seg idag men det är bara att piggna till för idag ska vi fira min kära syster som fyller 35år..haha nu lät det som om jag skulle ut och partaja eller nåt men det blir det inte. Det blir födelsedagsfirande med mat och fika hos dom vilket jag föredrar mer.
Jag hoppas ni får en bra dag!