Busted!!

Ajabaja, inte leka med mammas smink!


What to do today?

Några av mina mama-friends ska till blocks och shoppa. Själv känner jag att min plånbok inte klarar av så mycket shopping så vad ska vi hitta på då?


Försenad doppresent!

Igår blev jag och Elvin bjudna på lasange middag till Cicci (uttalas cicki) och Daniel. Elvin fick då sin doppresent som har varit försenad, det var 4 glas med motiv på Elvin, Bob och mig själv. Tack så jätte mycket fina Ni!


En liten grinigare Elvin!

Veckan som gått har jag haft en liten grinelvin hemma, ingenting har varit bra förutom att gå ut och gå i vagnen. Han har varit omöjlig att få att sova om dagarna, kanske är det några tänder som är påväg? Men han har varit väldigt mysig under sin grin-vecka. Mitt lilla monster har flera gånger somnat i min famn ( vilket han nästan aldrig gör )och sånt älskar jag!
Idag är det dags för kalas och fira lilla Alva :) men först måste Elvan sova. Ha en bra dag!


Hur söta är inte dessa små busungar?


Bildbomb från i måndags!

Sandra bjöd på god pastagratäng
God kaffelatte
Jag tog med mig gott fika
Elvin försöker pussa Stella
Bus-Elvin
Monstret gav upp till slut efter allt bus
och det gjorde även lilla prinsessan

Nu lite lugn och ro!

Då var Elvin döpt!!!! :) Igår så var det våran lilla killes dopdag. Efter många sena kvällar med fullt av förberedelse så var dagen/festen över på några timmar så nu känns det faktiskt rätt skönt att ha det avklarat. Bobbie, Elvin och jag var helt slut när alla gästerna gick hem. Vill tacka alla som gjorde Elvans dopdag till den bästa, ni är värda guld! Och tack till min familj och Bobs för all hjälp. Vi älskar er! Lägger upp ett lite smakprov från alla bilder som togs på dopet.

Fundersamt litet monster


Mysdag med min gullebulle igår!

 

 


Blogga från mobilen!

Haha, det här med att skriva inlägg med mobilen fungerar väl sådär
men att ladda upp bilder är katastrof. Ser nu att mitt tidigare inlägg innehåller dubbletter av vissa bilder. Jaja så kan det gå!


Veckan börjar med kalas!

Idag så har vi varit hemma hos Saga och firat hennes 1års dag, uscha tiden går alldeles för fort. Det bjöds på väldigt gott gofika och mycket bus. Tack för idag Saga och Lotta och resten av barnaskaran, med mammor förstås.


En helg hos mina föräldrar!

Elvin har varit lite krasslig i helgen så vi har spenderat den hos mina föräldrar och försökt kurera honom. Idag märker man inte att han har varit sjuk, min lilla krigare. Den avslutades med besök av Bästa Tobias och Emelie. Självklart så glömmer jag jämt att ta kort, måste bli bättre på det.
Jag bjussar istället på några bilder från när Bobbie och jag (lilla Elvin låg i magen) var i Thailand förra året..Åhh vill ha sol och värme NUUUU!


Frukosten kirrad!


Baka liten kaka

Idag kommer fina Linda till oss och hälsar på. Så dagen till ära så har jag slängt ihop en kladdkaka..mums, är nog lite beroende av det.

I bilen påväg ner till min man!


Rösta på Elvin

Snart är omslagstävlingen slut på Vi föräldrar! Ni har väl inte missat att rösta på Elvin? ;)
Om ni har det så kan ni gå in på länken här nedan och lägga din röst.
http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-2113

Det börjar närma sig..

Beställa hit och beställa dit, baka det ena och det andra, göra vimplar och konfetti. Ja, det är vad jag har gjort dom senaste dagarna när Elvin har somnat. Det är nämligen så att nästa lördag den 18 februari så ska vi döpa Elvan. Och eftersom jag är kontrollfreak och perfektionist när det gäller tillställningar, måste jag var med och peta i allt. Måste träna på att tillåta mig själv att lita på att andra kan hjälpa mig.
Nog om det, nu ska jag leka med lillis innan det är sängdags.


En dag i Kallhäll!


Underbara barn!

Min lilla älskling bara älskar att busa med sin morfar. Titta på tv är en favorit.


Väldigt trevlig kväll!

Igår var det dags för oss mammor att träffas och ha kul utan barn. Vi var hos Sofie och hon bjöd på jätte goda kiwidrinkar och gott tilltugg. Vår regel var att vi inte skulle prata barn..haha men den bröt vi ganska snabbt. Och inte så konstigt är det för våra liv är ju våra små. Kvällen avslutades på Garbo, har verkligen glömt bort hur det är att stå i kylan i kö!! Usch, tur att det inte händer alltför ofta. Tack alla milfar för igår och tack Sofie för att du hade fixat så mysigt.


Brev till Elvin

Framsida

Baksida



Hade jag inte hängiga bröst innan, så har jag det nu!

För ett par veckor sedan så hittade jag en knöl i mitt bröst. Jag har sedan tidigare en ofarlig knöl i samma bröst men det är lika bra att kolla upp alla nya som tillkommer. Så idag var jag på karolinska och gjorde mammografi, ultraljud och punktion. Allt gick fort och smidigt och vi var klara därifrån efter 40 minuter. Måste bara säga det att hade man inte hängiga bröst innan mammografin, så får man defenetivt det när man går där ifrån. hehe har aldrig sett ett bröst bli så platt som det blir i den maskinen. Men men, den räddar liv och det är huvudsaken.
Nää jag hinner inte skriva nåt mer, mitt lilla monster älskar datorn så jag får aldrig sitta ifred. Ha en bra dag!