Tripp trapp, Elvin!


Underbart bra!

Igår kväll så var Josephine och jag på cirkus och såg Melissa Horn det var henne födelsedags present från mig. Spelningen överträffade alla mina förväntningar det var nästan en helt magisk känsla där inne, hon sjunger med sån känsla och sårbarhet som går rakt in i hjärtat. Det var båda gamla och nya favoriter och vissa låtar fick man nya uppfattningar om jag tolkade dom på helt nya sätt men när hon spelade New york så kändes det lite extra, det är nämligen Bobbies favoritlåt.
Om ni har möjligheten så försök att få tag i biljetter för Melissa Horn är Underbart bra!

1:a advent!

Idag så var min bror och hans familj över på adventsfika, mamma och pappa kom också över. Jag hade bakat saffransmuffins som tydligen var väääldigt goda men jag som går på fitnessfighten kunde inte ens provsmaka mitt lilla bakverk, det känns onödigt att fuska nu när det bara är ett par dagar kvar. Mina föräldrar stannade kvar till jag hade tränat så dom kunde hålla kolla på Elvin. Det har vart en jätte mysig dag och det var kul att träffa min bror, Emelie och deras två söta små troll, det blir tyvärr inte så ofta då vi bor en bit ifrån varann.
Här kommer lite bilder från dagen.


Skooooor

Jippi! Äntligen fick jag tag i mina skor som jag har letat efter, det blev en snabbtur till vällingby centrum i fredags med Nellie och tur det att hon var med eftersom jag i vanlig ordning glömde min plånbok. Vi tog även en sväng förbi barkarby outlet där Nellie införskaffade sig lite julpynt. Kvällen spenderade jag hos familjen Oskarsson framför idol och Elvan hos sin mormor och morfar, varje gång jag lämnar bort honom så får jag ont i mitt mamma hjärta och börjar sakna honom direkt, fast jag vet att han har det underbart hos min föräldrar som överöser honom med kärlek och massa bus.
På lördagen så var det middag hos mina svärisar dock blev vi inte så långvariga då jag hade en mindre dålig dag, saknade av Bobbie blev alldeles för stor.

Min nyinskaffade skor!


Sko-jakt.

Äntligen fredag nu är det bara en vecka kvar av fitnessfighten, ska bli så skönt att inte behöva träna varje dag och äta strikt från ett matschema men nu är det slutspurten så det är bara att kämpa på, jag hoppas verkligen att det är synbara skillnader på kroppen efter nästan 5 veckors hårt slit, om detta inte skulle fungera så har jag nog testa allt och då får jag nog ge upp. Haha
Igår var vi i Bromma Blocks men Karoline, Nova, Josephine och Pelle, mitt mål var att köpa ett par kängor/boots som jag hade sett där men självklart så var dom slut så idag tänkte jag bege mig ut på sko-jakt och kanske får med mig hem lite klappar också. Wish me luck!

Mitt sovrumsfönster som jag pyntade blev jätte mysigt, slänger upp en bild på den så ni får se.



Julpynt

Städning och lite julpynt är vad jag har roat mig med idag, hade bestämt mig för att bojkotta julen i år eftersom den ändå inte kommer bli som jag egentligen vill ha den men Sandra satte ner foten igår och sa att lite jul måste jag ha här hemma för Elvins skull. Jag älskar i annars fall julen och allt som hör där till, julmust, julbak, julklappar och julpynt. Förra året tyckte Bobbie att det var alldeles för mycket krims krams framme men det är liksom JAG, jag ÄR julen. Blir alltid som ett barn på julaftons morgonen när "tomten" har vart där och gömt en morgon julklapp, haha nästa år så kommer nog min julkänsla tillbaka igen, så sorry Bob du får bara vänja dig.

Metallica och Nellie kom förbi en snabbis efter hon hade hämtat henne från dagis, lilla tjejen börjar bli så stor nu hon pratar ju nästan. Frågar man var Bea är så pekar hon på mig hehe, jag blir så glad.

Jag försöker ändra på Elvans sov och matrutiner här hemma ska försöka få han i säng klockan 7 på kvällen istället för 8 som det har vart nu i några veckor, idag somnade han 7.22 det är ju en bra början.

Smygtitt!

Nu har jag mailat iväg bilderna som jag vill ha fixade och klara så jag kan skicka dom på framkallning. Här är två av dom som togs under fotograferingen.


Tjejkompisarna

Idag så har vi umgåtts med Sandra, Stella, Karro och Nova. Vi har ätit lunch och fikat med fruktsallad hemma hos oss, det har varit super mysigt som vanligt. Sandra hjälpte mig med mina hopplösa blommor här hemma eftersom hon har "gröna fingrar" och kan rädda vilken blomma som helst, tror faktiskt hon skulle kunna förvandla ett torkad ros till liv igen. haha
Korten från söndagens fotografering har kommit så nu måste jag sätta mig ner och välja ut dom bästa som ska skickas på framkallning.


Gokväll!

Igår var det som sagt fotografering som tog upp den mesta tiden av vår söndag jag var helt slut när jag kom hem, Elvin med. Fotografen var jätte bra hon var lugn och hade tålamod men jag antar att man måste ha det när det gäller att fota små barn. Elvin gjorde bra ifrån sig och skrattade på dom flesta korten(tack vare tok mamman Karro som underhöll alla barnen, hon var helt otrolig alla småttingar smilade upp sina finaste leenden när hon dök upp.)är nyfiken hur resultatet blev kanske lägger upp en bild när jag fått dom.

Idag var det dags att hälsa på pappsen, det var Farmor Cina, Elvan och jag som åkte ner. Att träffa Bobbie en gång per vecka är på tok för lite men man får vara glad för det lilla men snart är det äntligen dags att åka och sova hos honom igen och det ska ni veta det är guld värt.
Nu måste jag lägga mitt lilla sprattelmonster i sin säng om jag ska få någon sömn. Godnatt

Fredag, lördag och Söndag!

Helgen vad har vi gjort i helgen? Inte mycket faktiskt vad brukar vi göra förutom idol på fredagarna och så mycket bättre på lördagarna. Det blir extra lugnt nu då jag går på fitnessfighten och måste äta var tredje timme efter ett matschema, känns faktiskt som man har isolerat sig själv från omvärlden den här månaden.
Fast i fredags var jag på bio och såg Breaking Dawn medan Elvin var hos sin Farmor och farfar. Filmen var bra hade bara lite svårt att koncentrera mig då jag blev kissnödig precis när filmen började, bra där Bea. (intresseklubben antecknar.) haha Nej nu måste jag snart väcka min lilla skatt som ligger och tar en liten nap för idag är det dags för fotografering.

Du och Jag!

Igår den 16 november var det Bobbies och min 1-årsdag. Så mycket som vi har tagit oss igenom tillsammans, vi har en underbar son och en kärlek som inte går att beskriva rättvist med ord. Vi vet båda att "det som inte dödar det härdar" och att vi kan lita på varandra i vått och torrt. Jag har aldrig upplevt en sån stark kärlek som finns mellan oss du är min man, min största kärlek och min Bästa vän. Ett år har gått och många, många fler år har vi framför oss.
Jag älskade dig igår, jag älskar dig idag, jag älskar dig imorgon, jag kommer älska dig tilloändligheten.♥

Onsdag!

Igår var jag hos frisören och Elvin hos sin faster Nellie, det är så skönt när vi alla bor så nära varandra så vi kan hjälpas åt när det behövs. Jag blev som vanligt jätte nöjd med håret älskade Angelika är så himla bra och jag rekommenderar alla som vill fixa håret att gå till henne, hon jobbar på Oas som ligger i centrum.

Resten av dagen spendrade vi hemma med träning för mig och lek för Elvan, vi fick med oss en hoppgunga från Nellie som vi provade och Elvin verkade faktiskt trivas i den. (Fick även mitt efterlängtade paket från posten igår.)

Elvin i hoppgungan.

Farsdag

Jag tror ingen kunde undgå att det var farsdag igår och det betydde för oss att vi skulle få åka och träffa pappa Bob. Det var Svärfar Charlie, Elvins faster Denise, Elvin och jag som åkte ner, bilresan tar nästan tre timmar så det är skönt när vi kan åka med andra så slipper jag köra. Bobbie var på lika gott humör som vanligt och man verkligen se hur han avgudar sin son, det är nog det finaste för mig som mamma att se sina favoriter tillsammans. ♥
Jag vet inte hur jag ska lösa mitt biläventyr som är en gång i veckan, förut så sov Elvin alltid hela vägen ner men nu helt plötsligt så sover han kanske en halvtimme och det är väldigt svårt och farligt för mig som kör att underhålla honom. Har ni några tips får ni gärna dela med er?!

Smakisar!

I helgen så tyckte vi att det var dags att testa med smakportioner till lilla Elvin, jag har vart lite feg gällande just det eftersom jag har hört att dom små brukar bli hårda i magen och Elvin som redan har en liten krånlig sådan och är rätt känslig så är jag lite extra nervös. Men än så länge så verkar det vara frid och fröjd (peppar, peppar.) hoppas att det fortsätter så.
Om han gillade det får bilderna nedan tala om.

Uttråkad

Kom på mig själv idag när jag satt och sms:ade min svärmor:
- Har du fått posten idag?
- Nej tyvärr gumman.
- Okej, sånt roligt liv har jag att höjdpunkten är posten.
Hur tragiskt låter inte det? haha Jag sitter och väntar på posten. I samma ögonblick så klädde vi på oss och gick ut för att fördriva tiden på ett roligare sätt.

igår

Elivn i Kista i sin
Elvin i sin "nya" vagn i kista.

Stress, stress åter stress.

Jag vet inte varför men mina och Elvins dagar bestär nästan alltid av stress iallafall så känns det som det, hela livet består av stress och rutiner. Jag har bestämt mig att försöka stressa mindre och njuta mer av varje dag för tiden går väldans fort ibland speciellt när man kollar bakåt. Men men igår så hann vi med en sväng till kista där vi skulle checka in rean på BikBok men mammaledig som man är så finns det tyvärr inte så mycket pengar att spendera. Väl där så mötte vi upp Nattan, Karro och Lotta med sina små såklart, Nattans dotter Elsa är nog det minsta jag har sett hon var så liten och söt när hon låg där i sin vagn.
Kvällen spenderade Elvin och jag med varandra i sängen jag älskar dom stunderna där bara vi ligger och myser, leker och skrattar tillsammans.. åh vad jag älskar min plutt han är livet.

Saknaden av att inte ha dig hemma kommer ibland ifatt mig hårdare vissa dagar. Saknaden av att få dela vårt underbara skapelses framsteg och utveckling gör ont i mitt hjärta. Saknaden av att höra dina smygande fotsteg kyssa mig hejdå på mornarna eller att bara få ha dig i rummet intill. Saknaden av dig är stor och jag längtar till du kommer hem till oss igen. Jag ville bara säga just det att jag saknar dig!

Barnbus!

Idag har det varit en dag fylld med massa sång och lek med Karro, Nova, Jossan, Pelle, Reneé, Emil, Sandra och Stella. Startade dagen kl 10 på öppna förskolan med att göra fot och hand avtryck och liten sångstund, eter det gick vi hem till jossan och åt lunch och fikade. Jag som går på min "diet" hade självklart med mig egen lunch men den var inte alls lika inbjudande som hennes. Under kaffet satt vi och drömde oss bort till varmare breddgrader med mycket bad och lek med våra underbara små liv tillsammans, vi får hålla tummarna om att den drömmen går att utföra nästa år.
Just nu ligger Elvins faster på golvet och tränar och Elvan sitter i mitt knä och ska nu gå och nattas, tack för en mysig dag.

Im Back!

För en vecka sen så hoppade jag på fitnessfighten som innebär att man äter och tränar efter ett matschema så det är det som mesta av min vakna tid går ut på att följa samt mycket gos med Elvin såklart. Jag ska äta var tredje timme och träna en timme om dagen i 30 dagar, mitt mål är att gå ner 5kg och tighta till min slappa kropp jag återkommer med resultatet om ca 3 veckor.
Så nu är jag igång med bloggandet igen! haha