Ta hand om mig själv!

Godmorgon eller godförmiddag för alla oss småbarnsföräldrar. Idag ska jag äntligen få komma till bästa Angelika och skämma bort mig, tror verkligen det är jätte viktigt att man inte glömmer bort sig själv bland alla blöjbyten, matningar, lek och nattningar. Nya slingor och klipp är det jag ska göra. Jag hoppas ni alla får en bra dag och kom ihåg, ta hand om dig själv! ♥

Lite bilder från gårdagens kalas hos Pelle!

 

 


Vilket väder vi har!

Det passar perfekt med en god kopp te nu när regnet öser ner utanför.
Elvin sover och jag ska krypa upp i soffan och invänta finalen av Sveriges mästerkock. Heja Jossan! Godkväll


God middag med gott sällskap!

Fina Linda är hos oss ikväll och myser! <3


Powerwalk-check!


Från koja till...

Under min PW med Cicci imorse så fick jag den brilljanta idén om att idag skulle jag pimpa min balkong. (lättare sagt än gjort.) Väl hemma efter PW:n googlade vi vart vi skulle hitta billigt trall (jag älskar google, skulle aldrig i min vildaste fantasi kunna leva utan den), ikea blev det. Först blev det en vända förbi tippen, ut med det gamla trallet och en gammal möglig matta som har gottat sig där i typ ett år?! Uscha ni ska får se vad som gömde sig under det gamla jag hade.
Snabbt hem igen och bygga ihop, vi var sjukt duktiga. Pappa kom senare och gjorde dom sista skarvarna. Hur resultatet blev får ni se när det är helt klart med möbler, krukor, blommor och sånt.





Hur äckligt? Jag dööör!

Vår hjälpreda

Tuffaste killen!


Elvins framsteg!

Tänkte dela med mig av vad min fina skatt kan göra såhär vid 8-månaders ålder:

- sedan ca två månader kan han krypa obehindrat.
- låter som om han säger, mamma och pappa. hihi
- ställa och sätta sig själv.
- går stadigt med gåvagnen.
- har stått själv ett antal gånger. (är fortfarande lite läskigt när man kommer på sig själv att man inte håller i sig.)

Ja det var några saker, kommer inte på något mer konkret. Sen är han ju självklart helt perfekt på alla plan min lilla prins! <3


Abstinens!!!!

Jag har ett sånt shoppingsug just nu att det nästan känns som om jag ska gå sönder!! Hehe, måste nog snart försöka släcka den.
Vad gör alla idag?


Mys hos syster!

Lördag idag och den spenderar vi hos Elvins moster. Det är bara hon och kusin Oliver som är hemma, resten av familjen är borta på äventyr. Myspys har vi!

Igår så var jag och elvan bara hemma, det var ju underbart väder så vi satt för det mesta på ballen och lapade sol. Under tiden när Elvin sov satt jag och planerade i huvudet hur jag skulle göra iordning på balkongen, hehe så nu måste jag iväg och shoppa det som behövs. (våren är ju här och då måste balkongen oxå bli vårig.)

Jag beställde två mössor till Elvin i torsdags och dom dimpade av min förvåning ner i brevlådan igår. Super fina var dom!

 


Lajat hemma hos Emil!

Denna soliga dag har vi spenderat i Bålsta hos Emil, god lunch, fika och massa bus och självklart lite mys i solen. Självklart så var jag lika dålig på att ta kort idag som alla andra dagar.. Det enda jag tog blid på va dom goda blåbärsbullarna och ett recept på en tårta.. Haha


Det vackraste jag vet!


Hoppas på sol imorgon!

Ännu en dag hemma i sjukträsket men vi är på bättringsvägen, hoppas jag iallafall. Vi båda börjar bli rastlösa av att bara sitta hemma och stirra på varann så imorgon hoppas vi på sol så vi kan gå ut i lekparken kanske?! Håll tummarna så att vi blir friska nu.


Förskylt här hemma!

Jahapp, då var det min tur att bli förskyld så när vi ändå måste stanna inomhus tänkte jag ge mig in i Arne Dahl världen. Wish me luck! Ha en bra dag!


Jag började sakna dig så fort dörren gick igen!


Det är så här det ska vara!

Det går inte beskriva det kärleksrus som går genom kroppen nu när Bobbie är hemma med oss. Det är så här det ska vara, jag förstår ännu mer nu hur mycket jag saknar honom, behöver honom. Att se mina favorit killar tillsammans är ovärderligt. Nu måste jag ge busfröt gröt, ha en bra dag!


Åhh vad jag längtar!!

Imorgon är det ingen vanlig dag, imorgon är det Bobbies komma hem och sova hos oss dag!! Woohoo, ska bli helt underbart. Bilen börjar rulla redan vid 06.15 så det är dags för mig att gå och lägga mig, vill ju inte komma försent. Godnatt!


Finisar!!


Sömnlösa nätter!

Jag förstår inte..Elvin har nästan alltid sovit bra men ju äldre han blir, sämre sover han?! Jag lägger honom 19.00, han vaknar mellan 24.00-02.00 och ska ha mat, vilket han aldrig har gjort förut. Och där emellan så vaknar han några gånger och vill ha nappen. Tidigare så la jag honom 19.00 och då vaknade han mellan 04.30-06.00 och åt. Snälla kan jag få tips på hur jag ska göra för att han ska gå tillbaka till sina gamla rutiner?? Haha vilka världsproblem man har som mamma!


Bättre än självaste livet!


Snabbvisit hos mormor på jobbet!


Sooool

Godmorgon! Idag ska vi till Kallhäll för att lapa lite sol och leka med polarna. Just nu så sitter jag och velar mellan att gå eller åka tåg dit?!? Ha en solig dag!


Underbara helg

Jag och Elvin har haft en fantastisk helg. Vi har hunni med att busat med kusinerna hos mormor och morfar, haft mellokväll med morsorna och tacomiddag med faster och farbror. Elvin har oxå fått en försenad doppresent av sin bästa kompis Stella med familj, det var en underbart fin doptavla.
Nu väntar jag på att min älskling ska ringa. Ha en underbar söndagskväll!


Pjucken på!

Elvin fick idag ärva ett par super fina skor av Bästa kusin Metallica! Tack, dom passar perfa! (kom ihåg när hon hade dom hon var så liten då, precis som lilla Elvin. Och nu är hon en liten mini människa som springer runt och busar. Tänk vad kul dom kommer få när dom kan springa runt tillsammans. )


tråk dag..

Idag så har vi en tvätt/städdag här hemma så det händer inte så mycket annat. Vi har iallafall hunnit med en prommis i blåsvädret. Imorgon blire mellokväll med några mamas, Elvin ska vara hos sin mormor och morfar. Roligt inlägg va? haha neej, hejdå så länge!

Grattis världens bästa mamma!

Vi är just hemkomna från ett sovbesök hos Bobbie, och istället för att åka hem så åkte vi förbi mina föräldrar för att fira min mammas födelsedag.


Promenad i solen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3017953/images/2012/pic_192525917.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3017953/images/2012/pic_192525917.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3017953/images/2012/pic_192526031.jpg" class="image">


Mys i fasters trygga famn!


Tips från mammorna idag!

Idag fick jag tips på ett recept av Karro och Sofie på hemmagjord mat till Elvin, så det fick bli mitt "att göra" när vi kom hem efter en blåsig men solig dag i Kallhäll. Såhär blev resultatet :) Det är pasta med broccoli och ostsås. Jag hoppas det passar mitt lilla monster!


Det är inte varje dag man firar nåt!


Ååååka pendeltåg!

Nu är vi påväg till Kallhäll för lite utelek och fika. Måste passa på när det är så underbart väder! Hoppas ni får en lika bra dag som oss.


Väntar på moster!

Just nu väntar vi på moster Lina som ska komma och mysa med oss. Annars har det varit en lugn dag, Elvin har blivit väldigt gosig och somnar gärna i min famn när det är dags för hans vila. Har läst att barn mellan 6-9 månaders bebisar kan gå in i en intensiv seperstionsfas och det skulle kunna förklara hans oroliga sömn och sovandet i min famn. Min lilla plutt börjar bli så stor men ändå så liten!