Babyshower

Igår hade vi en babyshower för älskade Linda. Det bjöds på gofika, gissningslekar, gipsa av hennes mage och presentöppning. Var en otroligt mysig dag och kul att kunna överraska henne med detta.


Söndagsbestyr

Som vanligt, innan man hinner varva ner så är det redan söndag. Fredagen var pappan ute på stan med jobbet och jag var hemma med Elvin och fick besök av bästa Linda.

Här hemma är det bara stök och bök för vi håller på att packa ihop inför flytten som går på fredag. Vi har köpt en större lägenhet men som är i behov av ett stort ansiktslyft så under tiden kommer vi bo hos min mamma och pappa.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och äta lussebulle framför "Så mycket bättre". Får passa på när pluttis sover!

Med en sko, pyjamas och paddan då är Elvan nöjdare än nöjdast!


Sjukligt trött

Efter flera nätter med dålig sömn (Elvin är jätte förskyld och vaknar var och varannan timme) så känns det som om tröttheten börjar komma i kapp nu. Har haft svidande och kliande ögon hela dagen.. men det är bara att piggna till för när jag kommer hem så ska jag baka lussebullar och pussas med min sjukling och bobban förstås.


Sjukling

Inskolningen för Elvin har gått bra förutom den förskylning han åkte på natten till igår, hög feber och snorig. Eftersom pappan sköter inskolningen så är det dom som får mysa resten av veckan (jag är super avis). Sitter just nu och väntar på att ett spinningpass ska börja, är tröttare än tröttast, blir inte så mycket sömn med ett sjukt barn hemma. Nu måste jag gå in! Ha en bra dag!


Uppdate-inskolning

Dag 1- åt lunch själv och det gick bra, lekte lite med dom nya kompisarna.
Dag 2- åt bara ärtorna och majsen av lunchen, var lite svårt att sitta still under sångstunden, älskade när dom var ute, blev ledsen när en pojke la sig på hans filt och ville inte gå hem. Det går toppen för vår lilla kille. ( jag tror pappan gillar dagis lika mycket som Elvin.)

Här är pappas docka som han fick sy som skulle föreställa Elvin. När fick Elvin mörkt hår? Hihi gulle


Tänk att kunna ge så mycket kärlek och energi till någon..

Elvin ger mig så oroligt mycket hela tiden och jag kan vara ärlig och säga att det inte bara är härliga stunder vi har tillsammans, vi delar ju allt.
Tänk att en som liten person som han kan ge mig energi och så mycket annat att det känns som om man är odödlig. Att en dålig dag genast kan vända till den bästa bara när jag får se honom. Jag älskar verkligen mitt liv som mamma, jag älskar dig Elvin!

Redo för tredje dagen på förskolan


Hej och hå

På cykeln och sen core!


Första dagen

Idag är det första dagen på dagis (förskolan) för Elvin. Bobbie tar hand om hela inskolningen som är i två veckor framåt. Lycka till min solstråle!

Han ser lite spänd ut eller hur? ;)


Vrålåk!

Då har vi gått och blivit med ny bil. En Volvo V70 2011 fick det bli och den är helt fantastisk, passar oss som handen i hansken.


Komma igång..

Upp och hoppa dags att ta tag i livet och börja träna, trodde jag.. Kom två minuter försent så min spinningplats gick till nån annan, nya tag imorgon bitti.

På tisdag börjar inskolningen för Elvin, det är blandade känslor som far runt i min kropp. Ena stunden är jag jätte glad och andra sitter jag och stor bölar över att han har blivit så stor FÖR fort.


Rolig leksak

Leka lite med paddan innan välling och sovdags, sen väntade middag för två till mamman och pappan.


Nov. 09, 2012

Jag saknar verkligen mina dagar med Elvin. Jag vet att det är bra att komma tillbaka till jobbet och det " sociala " livet men snart är jag ledig varje fredag och då får vi långhelg tillsammans. Längtar massor!


Tuffa

Coolaste i stan må jag säga! Hihi


Lindrar huvudvärken?

En gratis kaffe och bulle på morgonen kallar jag lyx! :)


Snyggaste pumpan!

Med mycket samarbete fick vi ihop en väldigt snygg skapelse. Eller vad tycker ni?


Tummen upp för fredag!


På tåget

Äntligen påväg hem!! Magen skriker efter lunch!


Härliga fredag!

Kort fredag betyder mer mys och bus med Elvan idag. Detta gör han nu!