Dålig täckning!

Vi är på landet under hela långhelgen, jätte dåligt nätverk här ute så det blir inte mycket bloggande. Jag tar kort och kommer lägga upp dom så fort jag kommer hem. Har det iallafall underbart, Elvin sover, jag solar och alla andra krattar. Livet är väl för härligt ibland!


Tattoo dags!

Vaccinationen gick bra igår, Elvin blev nog mer rädd för att vi höll i honom än själva sticket.
Vid lunch idag ska Linda och jag tatuera oss, ska bli spännande.
Men först ska jag fortsätta mysa med min plutt som äter smörgås och tittar på tv.


Nu är det inte långt kvar!

Snart ska jag åka iväg och vaccinera lilla Elvin mot mässling. Det är nämligen inte långt kvar till vi åker till Spanien, Woohoo. Ska bli helt underbart att få lite miljöombyte och umgås med massa mammor och barn. Men det är mycket som ska fixas innan vi åker.


Skön ställning

Hur söt får man egentligen vara?


Nu iväg och hämta passen!

Jag fick sms förra veckan att passen var klara att hämta, så det är de som jag ska göra just nu. Undra hur dom blev?


Besvärjelse

Jag lägger handen mot din kind
Mina läppar mot din panna
Och jag viskar några ord som du inte kan förstå
Men som ska skydda dig ändå

Min älskade lilla Elvin! <3


Bra start på dagen, eller inte!

Vår morgon började med att Elvin, efter fruktosten slog i sitt ögonbryn på bordskanten i vardagsrummet. Så det var bara att åka in till barnakuten, som tur var kunde farmor Cina följa med oss. Väl inne så fick han både ipren och alvedon för dom trodde det skulle behövas sys, men som tur va så blev han bara omplåstrad. Herregud, jag antar att det här bara är början, om han nu ska ta efter sin far och farbor. Mitt mamma hjärta värker varje gång han gör sig illa. ♥


lite medicin

såret :(

kolla fiskar var kul

såret behövdes själv-tvättas

plåster på och äntligen hemma.

Puhh vilken morgon, men nu sover lilla skatten efter ett äventyr på sjukhus.


Min kväll..

Xider, pringles och Alcatraz. Hehe


Stellas dop!

Idag var det äntligen dags för finaste lilla Stellas dop. Allt var så fint och gott, bilder från dagen kommer upp senare. Oj det slog mig nyss att jag inte ens har lagt upp bilder från Elvins dop, hmm det måste jag också göra. Tack fina familjen Hammarström/Sundbom för att vi fick dela denna underbara dag med er! ♥


Elvin höll låda under hela dopet, både i kyrkan och på fikat.


Maja 1 år

Igår var på Majas födelsedagskalas, gofika och små presentpåsar till barnen. Det var ett jätte fint och mysigt kalas, tacj Maja och Majas mamma.


Dom fina presentpåsarna

gofika

gott med kaka

byxlös Elvin

öpnna presenter

ivrigt födelsebarn

åhh massa paket

söta Ellie och hennes mamma Steffie




jahapp, det här var ju inte så kul!

Det blir aldrig som man tänkt sig..Vi hade bestämt oss att ha en helkväll hos Bobbies familj, men icke sa nicke. Nu sitter jag här hemma på samma gamla plats och Elvin sover. Uscha, jag har minst sagt tråkigt.
Imorgon blir det dop för lilla Stella och det ska bli mysigt. Ha en bra kväll!

Envis bebis

Såhär ledsen blev Elvin när jag tog ner han från soffan och bort från datorn. (lite suddig bild bara.)


Min lilla vilding

Hemkommen från vårdscentralen för en liten stund sedan. Elvin ramlade nerför soffa och rakt på vassa kanten på bordet, dumma mig som inte har täck dom. Det var inget allvarligt som tur va, ett litet plåster blev det bara. Nu sover han och doktorn sa att jag skulle väcka honom med jämna mellanrum för att se så att han mår bra. Själv funderar jag på om jag ska baka en kladdkaka? Svårt val


Presenttips = En personlig pekbok


Fin förpackning till pekboken

man kan välja vilka bilder som helst

Jag gjorde denna bok till Elvin med personliga bilder, på mig och hans pappa,
mor och farföräldrar, leksaker mm.

framsidan.

Bra tips va?


Presenttips!

Jag har ett jätte bra presenttips att ge er som tex, ska på dop, till nån som fyller år eller kanske bara en minnessak. Lägger upp bilder på den strax.

kaffeberoende

Elvin sover och jag gör storkok till honom, har fått några recept från Sandra på barnmat som iallafall uppsakttas av lilla Stella. Hoppas Elvinpelvin också tycker om det.
Det är helt galet, jag trodde verkligen inte på det men jag kan intyga att man får ont i huvudet om man inte dricker kaffe, om man är kaffeberoende som jag. Måste nog gå och göra en kopp nu!

Ahh, solen borta


Sol!

Wohoo, det är klarblå himmel och sol idag. Hoppas verkligen det håller i sig hela dagen, inte för att jag tror det. Idag så ska vi åka handla lite mat på förmiddagen sen så har vi tomt i kalendern. Vad ska ni göra? Sola kanske?


Inne i stora staden med Linda!

Trött på att shoppa


Tack för ikväll..

Mamma och Lina för en underbart trevlig kväll! Det blir aldrig tyst när vi är igång men vi får ju snart göra om det. Älskar er!
Har nu märkt på senare tid att jag tycker mer och mer om rött vin, jag som bara har druckit vitt. (Det är nästan så att jag föredrar rött före vitt nuförtiden, hehe.) En liten parentes bara.. Godnatt!


Myspys med dom bästa!


Sömntuta..

Ligger i sängen bredvid Elvin som sover som en stock.
Det gick smidigt idag på polisstationen när vi gjorde pass, han skötte sig utmärkt. Ikväll ska jag ut och äta med mamma och min syster så pappa kommer hit och är med Elvan, han måste vakna nu så jag hinner ge han mat innan jag ska åka.


Pluttis blåtira!


Uppe med tuppen!

Elvin är verkligen ett varannan dag barn. Igår sov han till halvåtta och idag till strax innan sex, och så brukar det vara. Sover längre ena dagen och uppe med tuppen den andra. Aja, godmorgon alla morgonpigga!


pass imorgon

Imorgon är det dags för oss att göra pass, både Elvin och jag. Elvin som har slagit i sitt öga kommer typ ha som en liten blåtira på sitt allra första pass, men det kommer säkert inte vara det enda kortet som pryds med en liten skada. Han kommer nog vara en av dom som alltid har slagit sig när det är dags för dagisfotografering. Så är det när man är en liten vilding, mammas lilla hjärta.


Jäkla app...

fy vad jag har försökt att ladda upp bilder samt inlägg från min app. Jag har svurit för mig själv många gånger så här kommer en bildbomd ifrån helgen på landet.



image description
Såpbubblor var helgens favorit
image description
image description
leka med kusinerna är kul



i slutet av promenaden blev Tindra trött, tur att hon
fick dela vagn med Elvin

vi har det bra, vi har bak i vagen..

mamma, Tindra och Elvin

kom och gunga med mig

oh hej oh hååå

fort ska det gååå..


Som ni ser så har vi haft det helt underbart, ingen snö bara sol. Längtar redan till valborg då vi ska dit igen.


Korvlunch!


Sovgott..


Saknar dig!

Sitter just nu i bilen, lyssnandes på lugna favoriter påväg ut till landet. Elvin sover, pappa kör, mamma och jag sitter och trängs i baksätet med alla saker.
Jag har inte varit ute på landet sen förra sommaren, då var Elvin nyfödd och ovissheten med Bobbie stor. Det är dom känslorna som är kvar där, alltså väldigt blandade men dom bra överväger dom sämre. Vår lilla skatt är klart den bästa!
Jag saknar Bob, min själsfrände, bästa vän, min andra hälft, Elvin fantastiska pappa. Vi vill ha hem honom nu, inte sen utan NU. Mycket tankar som snurrar i mitt lilla huvud. Aja nu är vi snart framme så Godnatt allesammans. <3


Shopping

Igår var vi i Jakan och shoppade lite sommarkläder till Elvin, och på kvällen var vi på Ikea med min mamma och pappa. Därifrån fick jag med mig två stolsdynor till stolarna på ballen. Nu är det två krukor och ett bord kvar till min balkong är klar.
Vi invigde Elvans nya chiccovagn när vi var på ikea men buselvin tyckte nog kundvagnen var roligare.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3017953/images/2012/pic_198197727.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3017953/images/2012/pic_198197746.jpg" class="image">


Favoritplatsen

Godmorgon! Här är lilla Elvin vid sin favoritplats här hemma. Han älskar att stå vid fönstret och dra i blommorna, välta kortramarna, släcka/tända lampan.

Vad ska man hitta på idag?


Bilder från helgen!


påväg ner till pappa

påväg hem med pappa

pappa oxå trött

är vi aldrig framme?

hoppla pappa :)

fin vagn av farmor och farfar

äta ur påskägget

duktig va?

leka med pappa

Mys på kvällen



give me five!

öppnar påskpresent av mormor och morfar

detta fanns i paketen

påskpresent av farmor och farfar.


Ensamma igen..

Vi har haft en underbar helg, med Bobbie hemma har det varit en helg deluxe. Nu ligger Elvin och jag i sängen ensamma igen. Längtar redan till nästa gång han kommer. Lägger upp bilder imorgon. Puss och godnatt!


9 månader och 5 dagar..

gammal har Elvin fått sin första tand, vänster nere har äntligen tittat fram. GRATTIS TILL HONOM! Pappa och mamma är så stolta över dig. ♥

Inte mycket bloggande denna helg!

Som ni redan vet så är Bobbie hemma under påsk, tyvärr blir det inte mycket bloggande då. Vi har mycket tid att ta igen så jag glömmer helt bort allting annat. Det viktigast är Elvin och han, det är dom som får min uppmärksamhet och tid. Vi hörs när jag kommer ihåg, hehe.


Mina gullisar igår


Fin påskpresent från min fina mor och far!

En söt liten hjärtskål med godis.


Skulle behöva bara lite sömn!

Den här natten känns det som Elvin har vaknat var och varannan timme. Jag var så nära att hämta flaskan för då vet jag att han skulle somna om men det skulle även förstöra det som jag har påbörjat.
Idag ska vi åka ner till Bobbie och sova över, och imorgon följer han med oss tillbaka. I två dygn ska han vara hemma med oss, det är helt fantastiskt.


Godmorgon soliga torsdag!

Vet ni vad? Elvin somna 19.00 och vaknade 06.10, han vaknade inte en enda gång under natten, inte ens nappinstoppning. Jag är pigg, Elvin är pigg men jag ska inte ropa hej än, är fullt beredd på bakslag.
Har precis ätit en god frukost bestående av, havregrynsgröt med hemmagjord lingonsylt. Gott!
Idag så måste det städas och tvättas klart inför helgen då Bobbie kommer hem. Hörs sen!


Godnatt min skatt!


Natt ett avklarad!

Så då var första natten förbi, jag tycker den gick helt okej. Elvin vaknade 23,34 med att sätta sig upp och klappa händerna, jag la han ner och sen i ca 1,5 timme var han ledsen och sov i 10 minters intervaller. Klockan 01,04 tog jag upp han till min säng och då somnade han om till 06,40 åt välling och vi vaknade glada 07,22.

På förmiddagen var vi på BVC för vikt och längd, 8160g och 71,5cm är vår stora kille nu. Efter besöket hälsade vi på mormor på jobbet för sen åka vider till Sandra och stella för lunch och bus. Vi avslutade dagen hos farmor.

Försök ett!

Som jag har berättat tidigare så har Elvin helt från ingenstans börjat vakna på natten och ätit ersättning. Idag/natt så ska jag börja vänja av honom vid det, jag har googlat, prata med mina mamma-vänner som gett mig tips och trix. Jag känner mig redo att ta an denna utmaning , hehe. Återkommer imorgon med en summering hur första natten gick. Önska mig lycka till!


Tänk, idag är min lilla kille redan 9 månader. Vart har tiden tagit vägen?

Du min finaste fortsätter att förgylla mina dagar, Du är det bästa som har hänt mig!


Mumsigt

Elvin fick smaka smörgås till mellis idag, han såg så stor ut när han satt och plockade dom små bitarna in i munnen. Jag tror han gillade det, iallafall att sitta och plocka.


Min sötnos

Den här gulliga bilden tog Jossan för nån vecka sedan, han ser så busig ut mitt lilla hjärta.♥


Beslutångest!

Hjälp mig!! Jag vet inte vad jag ska ha för utemöbler på min balkong? Vill inte att dom ska vara så stora eftersom lilla Elvin ska kunna få plats och krypa runt. Vet att jag vill att dom ska vara vita och bekväma.. hehe. Usch, beslutångets gånger tusen.